Algemene voorwaarden

 

Verzending

Wanneer een bestelling geplaatst wordt op een werkdag voor 22:00, wordt het pakket in principe de volgende dag verzonden. Indien er zich een vertraging voortdoet zullen we je hier altijd van op de hoogte stellen per mail. Plaats je een bestelling in het weekend of op een nationale vrije dag? Dan wordt het pakket de volgende werkdag verzonden. Bij het invullen van je gegevens kun je uit verschillende verzendmethoden kiezen. Heb je nog vragen over verzending of levering? Stuur ons dan een mailtje op info@highendnutrition.com.

 

Retourbeleid

  1. Bij levering van de producten voegen wij een retourformulier toe aan het pakket. Met dit retourformulier kun je producten retourneren, mits deze ongeopend en compleet zijn. Retourneren kan binnen 30 dagen na ontvangst van het pakket, daarna nemen wij helaas geen retourneringen meer aan.
  2. High End Nutrition voert beleid waarbij onder enkele omstandigheden retourneren kosteloos is.
  3. Als High End Nutrition verkeerde producten heeft geleverd, of wanneer de geleverde producten beschadigd zijn, rekenen wij geen kosten voor het retourneren. Voor alle andere retourneringen houden wij €5,- in op de terugbetaling (die maximaal 14 dagen na ontvangst wordt uitbetaald) voor administratieve- en afhandelingskosten.

 

Klachten

  1. Bij klachten kun je de klantenservice van High End Nutrition bereiken via e-mail, door een mail met je klacht naar info@highendnutrition.com te sturen. Je kunt ons ook bereiken via social media.
  2. Als je een klacht hebt over de verzending willen we je vragen direct het bestelnummer/ordernummer mee te sturen. Op deze manier wordt je klacht sneller afgehandeld.

 

Retourneringsbeleid

Na een succesvolle retournering wordt het bedrag van de geretourneerde goederen betaald binnen 14 dagen na ontvangst.