RiCoded Fit Meal Vanille

Sale!

RiCoded Fit Meal Vanille

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

 46,95

Out of stock

Email when stock available

GEWICHT: 900g | SMAAK: Vanille

De RiCoded Fit Meals zijn ontworpen als meest complete en veelzijdige maaltijdvervangers op de markt. Uitgevonden als hét antwoord op veel verschillende uitdagingen: of je het nu als maaltijdvervanger wil gebruiken, om sneller en gemakkelijker af te vallen, als makkelijke maar voedzame oplossing voor onderweg of juist als extraatje om optimaal te kunnen herstellen van je trainingen. Kortom, de Fit Meals zijn er om je doelen haalbaarder dan ooit te maken.

We vinden het belangrijk dat de Fit Meals volledig vegan zijn, en toch bevatten ze een zeer hoge dosering van 28 g proteïne. Maar wat het echt een complete maaltijd maakt, is de toevoeging van 30 g complexe koolhydraten uit havermout en een volledig fruit- en veggie-complex dat bij een dagdosering gelijk staat aan 150 g groenten en fruit.

Bovendien bevatten de Fit Meals het volledige spectrum aan vitaminen en mineralen en gezonde Omega 3,6 en 9 vetten uit flaxeed oil, en zijn er ingrediënten toegevoegd zoals L-carnitine en digezime om de vetverbranding en opname van de voedingstoffen te verhogen.
Ondanks al deze ingrediënten bevat dit product maar 232 kcal, vergelijkbaar met 2 boterhammen. Dat maakt de Fit Meals ook uitermate geschikt voor in een dieet.

Aanbevolen gebruik:
1 serving = Mix 2 scheppen (60g) met 300ml water. Voor gewichtsbeheersing: vervang één van de hoofdmaaltijden met de Fit Meal.
Voor gewichtsverlies: vervang twee van de hoofdmaaltijden met de Fit Meal.

Ingrediënten:
Erwt proteïnen isolaat, havermoutmeel, isomaltulose, vlaszaad, tripotassium citraat, zonnebloem olie poeder, paprika, broccoli, spinazie, boerenkool, kool, gember, groene thee, framboos, banaan, A.chev, kiwi, mango, pruimen, limoen, cranberry, ananas, veenbes, citroen, grapefruit, kers, sinaasappel, abrikozen, sinaasappel, l-carnitine, smaakstoffen, magnesium citraat, calcium carbonaat, xanthaan gom, digezyme enzymencomplex, monopotassium phosphate, zoetstof, sodium chloride, ascorbine zuur, zink citraat, D-alfa-tocopheryl acetaat, manganese gluconaat, nicotinamide, l-selenomethionine, koper gluconaat, calcium d-pantothenaat, retinyl acetaat, cyanocobalamine, cholecalciferol, chromium piconlinaat, pyridoxine hydrochloride, fytomenadion, riboflavine, thiamine waterstofchloride, kalium jodaat, foliumzuur, ijzer bisglycinaat, d-biotine.

29g
Proteïne
600mg
L-Carnitine
90mg
Digezyme
231 kcal
Per serving

Share this product

Additional information

Weight ,9 kg

1 review for RiCoded Fit Meal Vanille

  1. sebastiaan.besson

    Lost goed op in de shake beker! Goed van smaak en doet wat het beloofd!
    Top product!

Add a review