Rico’s Performance Stack

Sale!

Rico’s Performance Stack

 146,92

Laat het beest in je los met ‘Rico’s Performance Pack’, een set op maat gemaakte producten om je de energie en het uithoudingsvermogen te geven die nodig zijn om je trainingen te maximaliseren. De set bevat:

Mr.T 2.0 pre-workout (350g)
Onze all-in-one pre-workout doet je barsten van energie en is gemaakt van premium gepatenteerde ingrediënten. Mr.T 2.0 is ontwikkeld om je energie en uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen. Twee smaken om uit te kiezen.

Stamina Intra-workout (1,5 kg)
Ultra complete intra-workout met toegevoegde elektrolyten, adaptogenen en aminozuren voor sterk verbeterd uithoudingsvermogen, herstel en verbeterde prestaties bij zowel kracht- als duursporten.

2x Superior Whey (908g)
Met meer dan 5,8 gram BCAA’s en 5,5 gram Glutamine per portie is Superior Whey een eiwitsupplement dat je zal helpen resultaten te behalen! De grondstof die wordt gebruikt voor onze Superior Whey-eiwitsupplementen wordt gekenmerkt door een hoge mate van zuiverheid. Door de innovatieve productietechnologie en de uitgebreide kennis in combinatie met jarenlange ervaring is een hoogwaardig eiwitsupplement ontstaan met hoge eiwitpercentages. Kies twee uit zeven smaken, of twee keer je favoriet.

+ Gratis Smart Shaker

Share this product

Additional information

Mr T 2.0 Flavor

Ginger

Superior Stamina Flavor

Green Apple, Tropical

Nr.1 Superior Whey 908g

Lemon Cheesecake, Tarte Tatin, White Chocolate Raspberry

Nr.2 Superior Whey 908g

Lemon Cheesecake, Tarte Tatin, White Chocolate Raspberry

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rico’s Performance Stack”